Advocaten

Clasien van de Pas – Rutgers van der Loeff

Clasien van de Pas-Rutgers van der Loeff heeft zich, na tien jaar algemene praktijk, gespecialiseerd in het personen- en familierecht, met echtscheidingen als voornaamste aandachtsgebied. Clasien is behalve advocaat ook scheidingsbemiddelaar (mediator). Ze heeft een deel van haar middelbare schoolopleiding gevolgd op het United World College of the Atlantic in Wales (Groot-Brittannië) en is vloeiend in de Engelse taal, een voorwaarde in internationale zaken. Zij heeft enige tijd recht gedoceerd aan de Hogere Economische School in Rotterdam en is rechter-plaatsvervanger geweest in Amsterdam.

Opleiding: Rijksuniversiteit Leiden. Beëdigd in 1982 te Amsterdam.

Nevenactiviteiten: lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars (vFAS). Lid Raad van Toezicht Stichting United World Colleges Nederland.

Contact: +31 (0)20 – 787 0811, vandepas[@]vanderloeff.nl

Bine Spoormans

Bine Spoormans is gespecialiseerd familierecht advocaat en scheidingsbemiddelaar (mediator). Zij adviseert met name bij echtscheidingen, alimentatiegeschillen en bij omgangsregelingen. Complexe, internationale rechtszaken hebben haar warme belangstelling. Bine wordt met regelmaat door de rechtbank in Amsterdam benoemd als bijzonder curator. Zij vertegenwoordigt dan minderjarige kinderen in een procedure.

Opleiding: Rijksuniversiteit Groningen en Universiteit van Amsterdam. Beëdigd te Amsterdam in 1990.

Nevenactiviteiten: lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en lid Raad van Toezicht Openbare Bibliotheek.

Contact: +31 (0)20 – 787 0811, spoormans[@]vanderloeff.nl

Joke Uittenhout

Joke Uittenhout is in 1986 in Rotterdam begonnen als advocaat en heeft zich sindsdien steeds meer gericht op het familierecht. Sinds 2002 is zij uitsluitend werkzaam als familierechtadvocaat, vFAS scheidingsmediator én als erfrechtadvocaat. Zij ziet het als haar taak om met de cliënten een werkbare strategie te bepalen voor het oplossen van het conflict. Wat de cliënt wil bereiken is daarbij belangrijk, maar ook helder zijn over wat kan en niet kan.

Opleiding: Universiteit van Amsterdam. Beëdigd in 1986 te Rotterdam.

Nevenactiviteiten: lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Contact: +31 (0)20 – 787 0811, uittenhout[@]vanderloeff.nl

Van der Loeff familierecht advocaten  |  A.J. Ernststraat 595-E  |  1082 LD Amsterdam  |  +31 (0)20 – 787 0811  |  info[@]vanderloeff.nl

Website by orangecowboys