Algemeen

In een oriënterend telefoongesprek bespreken we op basis van uw situatieschets of u de voorkeur geeft aan een mediationtraject met uw partner of dat u liever juridische bijstand van een advocaat heeft.

Juridisch advies bij scheiding

Op deze website vindt u bij verschillende onderwerpen formulieren die u kunt downloaden. Door deze formulieren alvast in te vullen krijgen wij snel inzicht in de juridische en financiële belangen van alle partijen, waarna we samen met u de strategie bepalen. Mocht overleg met uw ex-partner niet meer mogelijk zijn doordat de communicatie verstoord is geraakt, dan nemen wij het contact over. Wij staan voor uw zaak en begeleiden u bij elke stap in het proces.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)20 – 787 0811 of mail naar info[@]vanderloeff.nl. Indien gewenst, kunnen wij ook buiten kantooruren een afspraak met u maken.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden.

Klachtenregeling

Bekijk hier onze klachtenregeling.

Van der Loeff familierecht advocaten  |  A.J. Ernststraat 595-E  |  1082 LD Amsterdam  |  +31 (0)20 – 787 0811  |  info[@]vanderloeff.nl

Website by orangecowboys