Joke Uittenhout, advocaat en mediator

Conflicten binnen een familie, als gevolg van een scheiding, met betrekking tot kinderen of rondom de afwikkeling van een nalatenschap, zijn zeer ingrijpend. Vaak spelen zowel emotionele als financiële aspecten een rol. Als familierecht en erfrecht advocaat en mediator kan ik daarbij helpen, altijd persoonlijk, betrokken en professioneel.

Om u zo goed mogelijk te kunnen bijstaan werkt Van der Loeff samen met andere deskundigen zoals coaches, financiële en fiscale experts en kindbehartigers.

 

Wat u van mij kunt verwachten

Als u en uw partner gaan scheiden is dat geen leuke gebeurtenis. Ook conflicten na het overlijden van familieleden zijn meestal ingrijpend. Wat de aanleiding voor een conflict ook is, dit gaat gewoonlijk gepaard met verschillende emoties zoals boosheid en verdriet, en brengt bovendien ook spanningen met zich mee. Het is een heftige tijd waarin u veel dingen moet regelen. Van der Loeff is er voor u om daarbij te helpen en om uw belangen te behartigen.

Ik streef er altijd naar om conflicten in goed overleg te regelen. Maar als praten u niet meer lukt, dan onderhandel ik namens u. Leidt overleg niet tot resultaat, dan procedeer ik daadkrachtig. Tijdens het proces schep ik rust en duidelijkheid, zodat u het conflict achter u kunt laten en met vertrouwen weer naar de toekomst kunt kijken.

Wilt u graag weten wat Van der Loeff voor u kan betekenen op het gebied van scheiding, familierecht of erfrecht? Neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord uw vragen graag en voorzie u waar nodig van een passend advies.

 

Neem gerust contact op.
Ik sta u graag te woord.